Thea_laboratoires_france


Våra rötter sträcker sig till 1871 och vi bedriver forskning och utveckling inom ögats alla terapiområden. Allt vi gör bygger på insikten om att allt går att förbättra, allt går att förenkla. Våra produkter finns redan i mer än 70 länder, och vi har ett tydligt mål. Vi kommer inte att lansera några produkter om det redan finns produkter som gör samma sak. Vi tycker nämligen inte att vi har här att göra om vi inte tillför något.

Att få dina synpunkter på vilka behandlingsmöjligheter du önskar se i framtiden är därför av yttersta vikt för oss. Har du egna idéer kan du naturligtvis kontakta oss redan nu.

Vänliga hälsningar,
Johan Marlowe, CEO Théa Nordic AB

 

Vår historia


Trots att Théa startades 1994, sträcker sig företagets historia över 150 år tillbaka i tiden. 1871 drabbades Paul Chibret av bilateral chorio-retinitis och bestämde sig för att bli oftalmolog.
Sedan dess har forskning och utveckling av produkter för behandling av ögats olika sjukdomar stått i fokus för familjen Chibret under fem generationer.

Att lyssna till den kunskap som finns inom läkarkåren har alltid varit viktigt för oss. Vill vi gärna ta del av dina synpunkter om vilka behandlingsmöjligheter du önskar se i framtiden, eftersom vi lovat att inte lansera några produkter om de inte tillför något till dagens terapier.


historik_se